Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

nikkinaarbrazilie

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Nikki via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 16-05-2015 Aftellen is ... (2)
  • 06-05-2015 Volgende projectje (0)
  • 29-04-2015 Foi uma bom festa! (5)
  • 21-04-2015 Still going strong (1)
  • 12-04-2015 Update (4)

Statistieken

Dit dagboek is 2386 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Foi uma bom festa!

Toon op kaart

29 april 2015 | Door: Nikki

Aantal keer bekeken 227   Aantal reacties 5   Porto Seguro, Brazilië
a A

Foi uma bom festa!

Ola amigos e amigas!
Het heeft weer even geduurd voor ik wifi had gevonden. De plek waar ik het altijd had heeft het wachtwoord veranderd en wil het nieuwe niet geven. Lekker aardig dus.. haha.
Zoals ik in mijn vorige blog aangaf, hadden we afgelopen vrijdag een feestje georganiseerd voor de kids. Wat hebben ze genoten en dat mede dankzij jullie bijdragen. Ik zal ook wat foto's uploaden zodat jullie een beetje kunnen zien hoe het eruit zag! Het feest begon rond een uur of 1 en was rond 6 afgelopen. Het was een complete verassing voor de kids, het was goud toen ze binnenkwamen ze konden hun ogen niet geloven. Zoals gezegd hadden we een trampoline gehuurd we dachten een kleine maar het was een mega grote, extra leuk dus! Verder was de schmink en bodypaint het absolute hoogte punt. Er stond letterlijk een rij! Verder hebben de kids zich helemaal vol gegeten met alle snoep, chips, popcorn en taart die we hadden. Kortom ze hebben zich goed vermaakt en ons duizend keer bedankt. Zelf heb ik ook enorm genoten van die dag. Heerlijk om al die kids zo blij te zien. Ik had ook een wit laken opgehangen waar iedereen zijn/haar handafdruk op mocht zetten ook dat laken is erg leuk geworden (zie foto).

Verder ook een kleine update van mijn afgelopen week. Zaterdag zijn we met alle kids op een boottocht geweest op de zee. HEERLIJK. Lekker gezwommen in de zon gelegen en genoten! 'S avonds voor de verandering maar weer eens een feestje bezocht wat ook erg geslaagd was! Zondag voelde ik me echter erg beroerd, en nee dit was (helaas) niet van de drank. Ik had koorts, misselijk hoofdpijn en dergelijke. Dit is gebleven tot dinsdag. Vandaag voel ik me weer helemaal fit gelukkig. Zelf denk ik dat het een combinatie is van iets te veel zon en toch ook het gemis van thuis. Ik ben a.s. vrijdag een maand van huis en mis het toch wel! Vanwege de taal is het niet zo makkelijk om ff lekker te praten over alles en nog wat als je thuis komt dat is iets wat ik wel erg mis. Verder mis ik mijn lieftallige vriendje natuurlijk ook mega erg! haha. Afgelopen dagen heb ik dus vooral rustig aan gedaan vanwege het niet fit voelen. Eigenlijk alleen geholpen in het huis en naar Portugese les geweest. Dat is iets wat ik eindelijk onder de knie lijkt te krijgen, de taal. Daar ben ik enorm blij mee! Het praten gaat me steeds makkelijker af en er komen tegenwoordig zinnen uit in plaats van alleen wat woorden haha. In het weekend tijdens de feestjes leer ik ook erg veel want dan moet ik natuurlijk ook Portugees praten aangezien de mensen met wie we op stap gaan niet zo goed Engels spreken en zij onderling uiteraard gewoon Portugees praten.

Zo dat was weer mijn update. Komende dagen staat er niks speciaals op het programma..

Ciao en bon noite voor in Nederland!

ohja, hopleijk allemaal een fijne koningsnacht/dag gehad? Dat miste ik ook wel ff lekker een Hollands feestje haha! Gelukkig staan er genoeg op de planning als ik over 5 weekjes weer thuis kom. :)

Reageren

Ga naar het overzicht

Reacties (5)

29 april 2015 19:55 | Door: Cobie

Hoi Nikki
Leuk om steeds zo op de hoogte te blijven. Zo kunnen we een beetje met je mee leven.
Ga zo door! Groet, XXXXXXXXXXXXX, Cobie

29 april 2015 20:10 | Door: Marcelle

Nou Nikki, geweldig wat je toch in die maand al meegemaakt hebt. Leuk om ook de foto's te zien, volgens mij geniet iedereen. Hier gaat het leven gewoon zijn gangetje als je thuis bent zal je door hebben hoe gaaf het eigenlijk allemaal was. Kleine momentjes van Heimwee horen er bij..........gewoon vaak contact zoeken met je lieftallige vriendje.........xxxxx

29 april 2015 21:47 | Door: Jos, Julia, Flore en Fenna

Lieve Nikki,

Wat leuk om je verhalen te lezen en nu ook wat foto's te zien! Geweldig wat je daar voor de kinderen doet en wat een ervaring voor jou om dit mee te maken.
Liefs, Jos, Julia, Flore & Fenna

Hoi Nikki,
Het ziet er gezellig uit op de foto's! Ik hoop dat de aankomende weken ook nog heel gezellig en leuk worden!
Xxx-jes Fenna

29 april 2015 22:48 | Door: Lina en Kasper

Lieve nik!
Wat heerlijk dat je dat hebt kunnen doen voor de kids! En wat fijn dat het ondanks je ziek zijn van afgelopen week zo goed met je gaat!
We houden van je en zijn trots op je guapa!
Kasper en Lina

30 april 2015 17:57 | Door: Joslin